портал за намаления

Важно

• Ваучерът важи от 15.06 до 01.08.2011 г.
Включва: 700 грама комбиниран суши сет от общо 33 броя:
10 парчета суши сет тигър
5 парчета урамак икалифорния, покрити с уасаби хайвер
5 парета урамаки калифорния
5 парчета хосомаки сьомга
6 парчета футомаки риба тон с портокал
2 парчета нигири скарида
• С този ваучер получавате 15% отстъпка от менюто на напитките.
• Можете да закупите неограничен брой ваучери за Вас и за Ваши приятели.
• Възможност за доставка на стойност 2 лв.
• Задължително предварително обаждане за резервация - моля продиктувайте номера на ваучера.
• Един ваучер може да се ползва от един или повече човека.
• Не важи с други отстъпки или промоционални оферти.

Най-доброто

• Лятна градина
• Кетъринг и коктейлни менюта
• Изготвяне на индивидуални и специални менюта
• Отстъпки за количества и редовни клиенти
• Приготвяне на живо като част от вашето парти

За партньора

гр. София,
ул. "Ралевица" 81
GSM: 0887 36 77 64
naskosushi@yahoo.com
http://www.naskosushi.com
Facebook
Работно време:
Понеделник - Събота: 11:30 - 22:00
Неделя: почивен ден
Вкусен и мъдър японски урок: Природата не трябва да бъде усъвършенствана! Това философско виждане на японците се отнася включително и до пресните морски дарове, с които океанът така щедро ги снабдява! Според тях  рибата, когато е съвсем прясна, трябва да се яде сурова, а печенето или варенето се приемат като известен компромис. За къде и без ориз, щом споменаваме азиатците!? Zadrujno.bg Ви представя уникално вкусна и естетична комбинация от ориз, риба и зеленчуци от най-запаления майстор на автентично японско суши в София - Наско Сушито (откъде ли е прякорът?). Със задружен ваучер за 54 % отсъпка ще се впуснете в приказни пътешествия с тигри ,дракони и чудни морски създания, поднесени като пъстри изобилни блюда.

Какво да похапнете в Nasko sushi ? Какво ли не... ! Презентирани под формата на конус, на обърнати или мини ролца, суши хапките в ресторанта надминават най-смелите Ви фантазии! Естествено сушито в Nasko Sushi се поднася със соев сос, уасаби и настърган джинджифил. С джинджифила се " измива " вкуса от първата хапка и се подготвя небцето за следващата. Със сосовете и подправките не бива да се прекалява, защото това ще промени вкуса на рибените хапки...а нали помните японската философия за опростеност!?


Още препоръчани от нас оферти: