портал за намаления
НЕ ИЗПУСКАЙ ПРОМОЦИИТЕ ВСЕКИ ДЕН
Открий най-изгодните оферти и пести пари, като се абонираш за нашия бюлетин!
Абонирай се
Конфиденциалност

Това са правилата за конфиденциалност, които сме въвели за потребителите ползващи eha.bg.

 

Това са правилата за конфиденциалност, които сме въвели за потребителите ползващи eha.bg.

Единствената причина да събираме каквато и да било информация е да ви предложим лесно, удобно и полезно потребяване на нашия сайт. Всичката събрана информация се използва само за целите, които си поставя нашия сайт. Ние не обработваме и не разпространяваме информацията по начин несъвместим с целите, за които е събирана.

По време на регистрация Eha.bg събира информация нужна за последваща идентификация на потребителя, като същата включва име, имейл адрес, пол и т.н. Eha.bg също може да събира информация за потребителските навици или предпочитания (напр. кликове в имейл съобщения, кликове на страниците на Сайта) с цел анализ и вътрешно проучване. Също така можем да съхраняваме информация, която потребителите съзнателно ни предоставят под формата на имейли, обратна връзка и предложения отправени чрез Сайта или Фейсбук фен страницата.

Споделя ли eha.bg информацията, която получава?

Ние приемаме потребителската информация като ключова за нас и развитието на eha.bg, затова ние никога не я споделяме или продаваме. Бихме споделили таква информация само и единствено в случаите описани по-долу.

С цел опазване на обществения интерес или интересите на eha.bg. Бихме споделили информация за нашите потребители само ако това се изисква по законов ред; налага го спазването на нашите общи условия и правила; или с оглед опазване правата, сигурноста и собственоста на eha.bg, на нашите служители или другите потребители.

Информацията може да бъде споделена с ваше съгласие. Вие ще бъдете уведомявани предварително във всеки случай когато информация би могла да бъде споделяна с трети страни или използвана по начин различен от целите, с които е събрана, като винаги ще имате възможност да предотвратите това с изричен отказ.

Връзки към трети сайтове

Ние използваме множество връзки, за да ви насочваме към интересни продукти или услуги. Моля имайте впредвид, че ние нито контролираме съдържанието нито гарантираме за качеството на тези оферти, нито сме запознати с техните политики и правила за конфиденциалност. Съветваме ви да проучите индивдуалните правила за поверителност на всеки сайт, с който влизате в отношения.